Soliști de muzică populară sau cover

Muzica potrivită evenimentului tău

DJ + Solist = Formula ideală pentru petrecerea ta

Pentru încântarea întregii audiențe, un program artistic live în compania unui solist cu o voce de excepție, este de dorit. Muzical populară românească din diferite zone ale țării sună într-un mod aparte, cântată din suflet și cu pasiune de către o voce experimentată.

Recomandăm cu drag următoarele soliste vocale:

Solista Anuta Arghiroi

Anuța Arghiroi

Anuta Arghiroi, cântăreață de muzică populară și câstigatoare a premiului I la Festivalul de la Mamaia, are un repertoriu foarte bogat cules din toate zonele țării.

Având cel mai aproape de suflet cântecul oltenesc și muntenesc, artista însăși se declara un exponent al folclorului din zona Teleormanului, fiind o interpretă de excepție a acestui stil regional.

În afară de muzica populară, domeniu în care Anuța Arghiroi, multumită talentului și dedicatiei cu care cântă, a devenit un artist consacrat, din ce în ce mai iubit și mai apreciat de către public, tânara artista cochetează și cu muzica ușoara. Intotdeauna Anuta a surprins în mod plăcut, depăsind orice așteptare prin tăria cu care cântă, prin bucuria pe care o transmite publicului prin cantecele ei, prin modul în care, ca nimeni altcineva, reușeste să însufletească orice petrecere.

Solista Letitia Boroi

Letiția Boroi

"Muzica populară este o parte din sufletul meu. Este cel mai bun medicament în momentele mai puțin plăcute din viața mea, iar cea mai mare satisfacție, este aprecierea publicului. Este o senzație greu de explicat în cuvinte, practic ea doar se simte și contează cel mai mult în cariera aceasta.

Anii copilăriei i-am petrecut pe meleaguri argeșene, acolo unde am descoperit și am îndrăgit frumusețea cântecului popular autentic, într-o familie de mari iubitori de folclor (străbunicul a fost un bun căluşar, a cantat şi la fluier, iar bunicul, la muzicuţă)."

Absolventă a ȘCOLII DE ARTE București, secţia canto muzică populară, la clasa prof. Aurel Mustatea și Ana Piuaru

Colaborări cu:
Orchestra,, Lăutarii” din Chișinau, Orchestra Radiodifuziunii Române, Orchestra,, Doina Gorjului”, Orchestra ,,Valahia”

De mai mulți ani,  solista în cadrul Ansamblului Folcloric ,,PERINITA” al Centrului Cultural ,,ION MANU” Otopeni

Solista Andreea Haisan

Andreea Haisan

"Am început să cânt de la o vârstă fragedă, bucurându-mă de o susţinere puternică din partea familiei.

Mi-am dorit de mică să ajung cântăreaţă, să cânt şi să încânt lumea dar mai cu seama să urc pe scenă. Iată cum dorinţa mea devine realitate şi după multă muncă, încep să culeg şi roadele strădaniei mele."

A studiat muzica la
“Palatul Copiilor” din Ploieşti şi ulterior
la “ Palatul Culturii”. A absolvit Liceul de Artă “Carmen Sylva” din Ploieşti unde a studiat pian, fagot şi muzică tradiţională.

A avut parte de recunoaşterea şi aprecierea specialiştilor în domeniu, drept dovadă stând premiile pe care le-a obţinut la festivalurile de profil din ţară dar şi din străinătate.

Trofeul Festivalului “ Datini” Sighişoara
Trofeul Festivalului “ Valeria Peter Predescu” Bistriţa
Trofeul Festivalului “ Ileana Rus”
Geoagiu
Trofeul Festivalului “ Ion Albesteanu” Slobozia
Trofeul Festivalului "Canta Gura Scumpa" Beius
TROFEUL FESTIVALULUI MAMAIA 2011

Solista Irina Dragoi

Irina Drăgoi

"Am indragit de mic copil muzica si in special cea populara. In ea am regasit portul popular din satul bunicilor, am gasit puritatea si sinceritatea dragostei din versuri. Am fost incantata de imaginea pe care o
creeaza ritmul si trilul melodiei populare."

Nascuta in Targoviste, a urmat in paralel cu anii de liceu cursurile Scolii Populare de Arta ” Octav Enigarescu”.

Cu munca si entuziam, a aprofundat mai mult melodii formandu-si un repertoriu, pe care si-l doreste tot mai bogat, pregatit special pentru orice fel de eveniment. 

Solista Bianca Maria

Bianca Maria

Solista de muzica usoara romaneasca, cover hituri internationale diverge genuri cat si parte de program de muzica populara.

Contact

Telefon

0768788228

Adresa

Calea Rahovei 239, sector 5, Bucuresti (Liberty Center)

Program

10:00 - 22:00

DJlaPetrecere.ro

WYSIWYG HTML Editor