DJ MC Cristian Niculici

DJ Cristian Niculici - DJ nunta botez Bucuresti

Sunt Cristian Niculici, Disc Jockey si MC pentru evenimente private de tot felul dar în special la nunți și botezuri, care de altfel sunt preferatele mele, prin prisma aspectului familial și a încărcăturii emoționale.

În anii de experiență căpătați până acum, pe parcursul a sute de evenimente, unde am întreținut și animat atmosfera prin intermediul muzicii, am învățat că, înainte de toate, de la primul contact avut, trebuie să ascult clienții foarte bine și să rețin elementele particulare pe care ei doresc să le integreze în eveniment pentru a le diferenția de altele, unde au mai fost ei prezenți în trecut. Orice amănunt nu-mi este clar de la bun început, îl menționez și solicit clarificări suplimentare, pentru o cât mai bună comunicare ulterioară. Vorbesc mult și întreb multe, așa că, să veniți pregătiți pentru un dialog intens la întâlnire ;).

Să nu ajungi să generalizezi și să crezi cumva că le știi sau că le-ai văzut pe toate și asta indiferent de câți ani de experiență ai în domeniu.

Ca DJ, tot timpul ai lucruri noi de învățat de la diferiții clienți cu care intri în contact, datorită preferințelor muzicale diferite exprimate de către aceștia. Tocmai de aceea întotdeauna mă ajuta mult o listă de 20-30 de preferințe venită din partea organizatorilor, pentru a înțelege exact ce consideră aceștia ca fiind "muzica aia bună" care nu trebuie sa lipseasca. Pornesc astfel petrecerea de la ideile clienților, iar linia muzicală o dezvolt și o completez la fața locului cu alte piese din genurile respective, pentru o variere antrenantă a tempoului și a ritmului.


DJ Cristian Niculici - dj nunta botez Bucuresti

DJ Cristian Niculici - DJ nunta botez Bucuresti

Nu este un lucru ușor să mulțumești pe toată lumea, dar nici imposibil !

În calitate de DJ al evenimentului dumneavoastră sunt direct răspunzător de buna dispoziție și voia bună a invițatilor prezenți și caut de fiecare dată să combin lucrurile din punct de vedere muzical, în așa fel încât să fie toată lumea mulțumită.

DJ MC Cristian Niculici - Bucuresti - Ilfov

Contact

Telefon

0768788228

Adresa

Calea Rahovei 239, sector 5, Bucuresti (Liberty Center)

Program

10:00 - 22:00

Follow Us!

DJlaPetrecere.ro

HTML Code Creator