DJ nunta Bucuresti si Ilfov 2021

DJLAPETRECERE.RO - Din 2006, noi dam startul petrecerii tale !

DJ nunta Bucuresti si Ilfov 2021

Oferta de servicii complete de sonorizare si DJ la nunta sau botez la preturi decente !

Sunt DJ Cristian Niculici si reprezint www.djlapetrecere.ro , cartea mea de vizita online unde puteti gasi o oferta variata de pachete de sonorizare si efecte de lumini pentru petrecerile de cununie, nunta sau botez desfasurate in Bucuresti si Ilfov la tarife decente si la indemana oricui cuprinse intre 700 si 2500 de lei.

DJ nunta Bucuresti si Ilfov legal 100% !

Sunt unul din putinii DJ de nunta  sau botez din Bucuresti care imi desfasor activitatea legal, sunt membru activ al ADJPR (Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania), licentiat UPFR si cu drepturi de autor platite la zi pentru muzica utilizata in cadrul programelor defasurate.

DJ nunta Bucuresti din 2006

Din 2006 activez in domeniul sonorizarilor de cununii, nunti si botezuri. Seriozitatea si profesionalismul sunt doua trasaturi fundamentale in activitatea mea. Recomandarile clientilor pentru care am prestat sunt baza continuitatii activitatii mele si caut ca de fiecare data sa am clienti cat mai multumiti de alegerea facuta si invitati cat mai incantati de atmosfera evenimentului la care participa.

Pentru orice fel de informatii suplimentare asupra serviciilor oferite nu ezitati sa ma contactati la 0768788228.

DJ nunta Bucuresti

Fiecare eveniment se doreste in general a fi unic si deosebit, in special din punct de vedere al programului muzical. Ca urmare directa a acestei dorinte, noi, cei de la DJlaPetrecere.ro, incercam de fiecare data impreuna cu organizatorul evenimentului,in cadrul intalnirii preliminare, sa identificam in linii mari preferintele invitatilor care vor fi prezenti la eveniment. 

DJ nunta Bucuresti si Ilfov 2021

In functie de anumite informatii referitoare la acestia pe care numai organizatorul le poate cunoaste, noi putem stabili un tipar relativ al programului muzical pe care il vom aplica asupra multimii prezente in cadrul evenimentului, iar in functie de reactia acesteia, il mentinem sau il diversificam pe parcurs. Ritmurile trebuie sa alterneze, sa se compenseze unul pe celalalt . Un ritm prea alert sustinut mai mult de 20-30 de minute devine stresant si deranjant,iar un ritm prea lent devine plictisitor. Tot timpul DJ-ul trebuie sa caute piese care sa “lege” bine partile componente ale unui eveniment. In timpul servirii mesei intensitatea sonora a muzicii, trebuie sa scada, sa nu deranjeze, sa devina ambientala. Pana la urma invitatii prezenti au venit la eveniment si din dorinta de a mai socializa si trebuie sa nu aiba dificultati de comunicare din cauza unui volum prea tare dat in difuzoare.

Noi spunem de la bun inceput clientilor ca nu exista o “reteta” muzicala secreta gata pregatita, care sa garanteze 100% succesul unei petreceri ! Aceasta se creeaza in timpul evenimentului in functie de reactia audientei la auzul anumitor ritmuri ! 

Succesul evenimentului tine 50% de prestatia DJ-ului iar restul de 50% tine de dispozitia si cheful invitatilor !

DJ nunta Bucuresti si Ilfov 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.