DJ Cristian Niculici – DJ la cununie, nunta, botez 2022

DJLAPETRECERE.RO - Din 2006, noi dam startul petrecerii tale !
DJ Cristian NiculiciDJ la cununie, nunta, botez in Bucuresti si Ilfov 2022dj-mc-cristian-niculici_small DJ, manager si fondator al site-ului DJlaPetrecere.ro
Membru al Asociatiei DJ-ilor profesionisti din Romania (ADJPR)

Nu sustin ca sunt cel mai bun DJ de evenimente, insa cu siguranta sunt unul din cei mai implicati . Iubesc muzica, voia buna si distractia.  


Am sute de evenimente la activ unde am
intretinut si animat atmosfera prin intermediul muzicii si in acest timp am invatat ca, inainte de toate, de la primul contact avut, trebuie sa-ti asculti clientul foarte bine, sa nu vorbesti niciodata peste el, sa retii ce isi doreste pentru evenimentul sau si sa-l rogi sa-ti repete ceea ce poate nu ai inteles. Sa nu ajungi sa generalizezi si sa crezi cumva ca le stii sau ca le-ai vazut pe toate si asta indiferent de cati ani de experienta ai in domeniu.

In calitate de DJ, tot timpul ai de invatat ceva de la diferitii clienti pe care ii intalnesti, prin prisma gusturilor si preferintelor muzicale diferite ale acestora, pentru ca oamenii chiar asa si sunt, diferiti.
 

Muzica nu suna la fel pentru toata lumea. Gusturile muzicale individuale ale oamenilor sunt extrem de variate iar cele ale multimilor sunt exponential variate.


Eu, DJ Cristian Niculici, incalitate de DJ al evenimentului dumneavoastra sunt direct raspunzator de buna dispozitie si voia buna a invitatilor prezenti . Increderea acordata mie si abilitatii mele de a desfasura un program muzical ca dj la cununie, dj la nunta sau dj la botez, exact asa cum l-ati dorit si imaginat anterior pentru evenimentul dumneavoastra, trebuie justificata
de la inceput pana la sfarsit.

Nu este un lucru usor sa multumesti pe toata lumea, dar nici imposibil !


La final, va vreau incantati, fericiti si in special, obositi !


Nu ezitati sa ma contactati telefonic pentru orice fel de informatii suplimentare :  0768788228

 DJ NUNTA BOTEZ BUCURESTI 2022